perjantai 8. kesäkuuta 2012

Voimistelemaan Onegiaan?!

Yksi meistä on lopettamassa, yksi loukkaantunut ja yksi musikaalissa näyttelijänä. Joukkueemme on näillä näkymin pienentymässä vaarallista tahtia, joten haemme uusia innokkaita voimistelijoita!

Harjoittelemme 4 kertaa viikossa yleensä kaksi tuntia kerralla. Kilpailemme 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa ja syksyllä välineenä on jo toista kautta keilat.



Mikäli olet 98-96 syntynyt tyttö ja sinulla on aiempaa kokemusta voimistelusta, sekä hurjasti motivaatiota reenata ota yhteyttä toiseen valmentajaamme Mariin! Sähköpostitse  mmari.lindfors@gmail.com  tai soittamalla numeroon 0509190352.







8 kommenttia:

  1. ei tullut ihan selväksi..9. kesäkuuta 2012 klo 8.31

    Kuinka monta joukkueessanne on siis tällä hetkellä?

    VastaaPoista
  2. Meitä olis 9, mutta ainakaan 3 ei välttämättä pääse kisaamaan.

    VastaaPoista
  3. eli montako teitä on joukkueessa ensi kaudella? Ja kuka on lopettamassa?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on kuus jos kolme ei pysty jatkaan. Kaikki on vielä niin auki, että me ei puhuta nimillä:)

      Poista
  4. minä päivinä reenaatte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä me ollaan nyt reenattu maanantai tiistai keskiviikko, joskus perjantai + joka viikko pitää tehdä kaks omatoimista reeniä kotona. Me ei itekkään vielä tiedetä syksyn reeni aikoja, mutta jos mikään ei muutu ja reenataan samoina päivinä kun viime kaudella, meillä ois reenit tiistai keskiviikko perjantai sunnuntai.

      Poista
  5. Kilpailetteko siis ens kaudellaki 14-16- sarjassa? -95 syntynyt ei oikeen joukkoon sovi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi vastaus on hieman myöhässä,mutta siis kilpailemme edelleen 14-16 sarjassa, mutta jos on innostusta tulla kokeilemaan niin rohkeasti vaan, kyllä niitä uusia voimistelijoita aina tarvitaan ihan seuraaviakin kausia ajatellen kun sarjanousu on edessä :)

      Poista