maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hyvinkää Cup 14.4.


Matka Hyvinkään kisoihin ei alkanut hyvin, joukkuelaisemme Jenna oli nukkunut pommiin. Bussin oli kuitenkin lähdettävä liikkeelle, koska bussissa oli mukana muitakin seuramme joukkueita Oceana ja Onella (toisessa bussissa matkasivat Odefia ja Odelle) ja kaikkien oli kerittävä harkkaan. Meille tuli pieni paniikki ehtiikö Jenna harkkaan, sillä uutta nostoa ei pystyttäisi tekemään ilman Jennaa. Onneksi Jenna saapui kisapaikalle omalla kyydillään hyvissä ajoin ja saimme tehtyä harkan täydellä kisakokoonpanolla. Harkka ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin ja kaikille tuli jotain pientä korjattavaa. Korjasimme virheet, teimme loppuverkan ja lähdimme laittamaan meikit ja loppujen hiukset kuntoon. 
Meikkausta :D


                                
Kun meikit oltiin saatu valmiiksi, puimme puvut päälle ja järjestäydyimme marssiin. Heti marssin jälkeen rupesimme lämppäämään, suoritusvuoromme oli 11 eli kerrankin kilpailun alussa. Pian olimmekin jo keskittymässä verhon takana ja oli aika tehdä tsemppipiiri ja sitten se olikin jo menoa. Kaikilla oli hyvä fiilis ohjelmaa tehdessä, mutta pieniä mokia kuitenkin sattui. Kiersimme pukkarin kautta ja menimme kuuntelemaan pisteet. Suoritukseen kokonaisuudessaan olimme ihan tyytyväisiä,mutta pisteisiin emme, eli parannettavaa jäi vielä paljon seuraaviin kisoihin. Pisteemme olivat  seuraavat tekniset 4,66 , taiteellinen 4,45 suoritus 9,36 eli kokonaispisteet olivat 18,47. Hieman pettyneinä menimme sitten syömään. Ruokailun hoidimme nopeasti sillä pian Odelle olisi astelemassa matolle ja meidän piti olla kannustamassa heitä. 


Kun tauko alkoi joukkuelaistemme äidit tulivat onnittelemaan meitä, olimme sijoittuneet kolmansiksi. Minä ainakin olin ihan järkyttynyt kuullessani, että pääsemme palkinnoille, sillä kisoissa oli kova taso ja hyviä joukkueita riitti paljon ja luulin että monikin oli jo pyyhältänyt ohitsemme. Menimme sitten laittamaan puvut päälle ja valmistauduimme palkintojen jakoon hymyssäsuin. Meidän sarjassamme kultaa ottivat Hyvinkään voimistelu ja liikunta, Heleet  upein pistein 19,82 ja hopealle sijoittui Jyväskylän Naisvoimistelijat, Viola myöskin upein pistein 19,50. Onnea siis vielä kerran Heleet ja Viola hyvistä suorituksista! :)





Palkintojen jaon jälkeen joukkuelaisemme Emmi, Jenna ja Johanna kiirehtivät taas tsemppaamaan Onellan tytöt kisakuntoon, koska Mari oli tuomarina samaan aikaan 10-12 - sarjalaisille, ja me muut sitten hoidimme sillä välin kannustus puolen. Kotiinpäin pääsimme vasta lähtemään 7 aikaan illalla väsyneinä, mutta onneksi aina energiset Oceanat jaksoivat "piristää" meitä laulellen koko bussimatkan  :D. 


Ensiviikonloppuna suuntaammekin jo innolla kohti kauden viimeisiä kisoja , kilpasarjojen yli 14-vuotiaiden mestaruuskilpailuihin  Vaajakoskelle.


-Riikka


PS. sori vähäinen kuva määrä, mutta ei jaksettu kantaa kameroita mukana :)

4 kommenttia:

  1. Onnittelut vielä teillekkin!!! :D Hurjasti tsemppiä kisoihin :D


    T. Heleet

    VastaaPoista
  2. Onneeee :)) Miks tolla yhellä tytöllä ei oo meikkii mut sil on puku?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei kisannu näissä kisoissa, mut puki puvun palkintojenjakoon:)

      Poista