sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aluekisat 31.3.

Valmistauduttiin aluekisoihin perjantaina pidennetyllä reenillä ja jätettiin kisaharkka kokonaan väliin, koska ajateltiin hiomisreenin omalla hallilla olevan tällä hetkellä tärkeämpi. Varsinainen kisa oli sitten lauantaina Ylöjärvellä. Meidän sarja oli tokassa blokissa, joten urheilutalolle piti tulla vasta 14.30. Osa oli kuitenkin jo aikaisemmin seuraamassa kisoja ja kannustamassa muita joukkueita.

Ekana laitettiin hiukset ja meikit kuntoon. Joku saattoikin huomata, että ohjelmaamme oli tullut paljon muutoksia edellisten kisojen jälkeen. Niitä oli hyvä kertailla ennen suoritusta, joten lämppä aloitettiin jo hyvissä ajoin viideltä.

Lämppä sujui ihan normaalisti ja pian olikin meidän vuoro astua matolle. Kokonaisuutena suorituksemme oli tosi hyvä, vaikka virheitä mahtuikin vielä mukaan. Monilla oli joku paikka kipeänä, mutta onneksi ne eivät näkyneet ohjelmassa. Pisteitä tuli seuraavasti TV 4,73,  AV 4,53, EXE 10,75 eli yht.20,01! Näihin pisteisiin ainakin itse oon tyytyväinen!

Sitten seurailtiin taas muiden suorituksia. Meidän sarjasta Vernan ohjelman näin ekaa kertaa. Se oli tosi pirteä ja tytöt voimistelivat siististi. Muita meidän sarjan joukkueita en päässyt seuraamaan, mutta aikaisempien suoritusten perusteella esim. Violan ohjelman teema tulee kivasti esiin ja voimistelun ilo näkyy yleisöön asti! Tytöt suorittavat myös liikkeet puhtaasti. Myös Nefriittien ohjelmasta tykkään tosi paljon! Mm. nostot ovat upeita ja hallittuja.

Ekassa blokissa oli meidän seurasta kilpailleet Odelle, Odefia, Oceana ja Team Minetit. Kaikkien suoritukset olivat kuulemma menneet hyvin, en siis päässyt seuraamaan niitäkään. Nämä olivat Oceanan ihan ensimmäiset kisat ja he sijoittuivat todella hienosti kategoriaan 4! Odefia sijoittui kategoriaan 2 ja jäi sijoille 4-5. Team Minetit nappasivat kultaa näistä kisoista huikein pistein 18,34.

Voitimme niukasti meidän sarjan, sillä Viola sijoittui hopealle vain 0,05 pisteen erolla. Pronssille sijoittui Verna ja niidenkin pisteet olivat reippaasti yli 19. Team Minettien lisäksi meidän seurasta palkittiin myös Minetit ja Onella. Onella saavutti A kategorian ja Minetit voittivat sarjansa pistein 16,91. Onnea kaikille joukkueille!

Aluekisojen kokoonpano.
Me ja onella.
Kuvia on tällä hetkellä aluekisoista aika vähän, mutta lisäilen niitä tähän postaukseen heti kun vaan saan niitä muilta joukkuelaisilta.

Seuraavat kisat ovat Hyvinkäällä 14.4, tavoitteenamme on entistä varmempi ja siistimpi suoritus. Siellä nähdään!

-Aino-

10 kommenttia:

  1. Onnea aluemestaruudesta! :) Lauantain kisa oli kuitenkin Ylöjärvellä eikä Hervannassa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Niin olikin, korjasin sen tohon tekstiin! :)

      Poista
  2. Eiks nefriittien nosto epäonnistunu ? :o

    VastaaPoista
  3. Valitettavasti niin kävi näissä kisoissa, mutta aiemmissa ne ovat onnistuneet hyvin. Tähän postaukseen oli ehkä huono niistä laittaa, mutta hienot nostot ovat koko kaudelta jääneet mieleen heidän ohjelmastaan:)

    VastaaPoista
  4. Ihan törkeen hienot puvut ja ohjelmat teillä ja tolla onellalla! Tätä on varmaan jo kysytty mutta kuka ne on tehny? :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Suunniteltiin puvut pääosin joukkueen kesken ja ompelun hoiti yhden meidän joukkuelaisen äiti. Maalattiin, laitettiin salamat ja strassattiin itse:) Onellan puvuista en tiedä.

    VastaaPoista
  6. Niin ja ohjelman ovat tehneet valmentajat Mari ja Hanna sekä pieniä pätkiä on tehnyt baletinope Oona:)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Joo voitaisiin kyllä joku video tänne varmaan laittaa, kunhan saataisiin sellainen jostain! :-D Toivottavasti ainakin kauden lopuksi saataisiin ohjelmasta jonkinlainen video (:

      Poista
  8. laittakaa videoita myös onellan kisasuorituksista jonnekkin ?

    VastaaPoista